Някой знае ли как моите сланинки ще се превърнат в мускули

Started by Иван, 18 септември , 2005, 20:22:34

« назад - напред »
Go Down

Иван

Вие жените сте по-светнати на тези теми,общо взето съм красив,но дебел-чесно казано,може ли да ме насочите към храна,или режим,от моите сланини да изградя мускули????Моля, пишете ми аз имам нужда  от помощ!!!!

Зара Йозгатлян

Мога пиште ми на e_mail zaraag@abv.bg

краси

Яж без хляб, ограничи месото и сладкото, яж плодове, пий зелен чай (закупен от китайски магазин) - постоянно вместо вода. Сутрин  на гладно задължително топла вода - 1-2 чаши. Преди ядене 2 чаши вода - за да ти се понапълни стомаха и да ядеш по-малко. Най-малко 2-3 литра вода /течности/ трябва да пиеш на ден. Забравяш газирано, бира и др. алкохол. Пий натурални сокове. Спортувай най-малко 2 часа на ден. Постарай се да си изградиш навик първото ти ядене да е около 11.00 часа. След това яж на 2-3 часа по-малко, най- късното ти ядене трябва да е  около 18 - 19 часа през лятото, а зимата не по-късно от 17-18 часа. И така....успех! Ако това го спазваш ще успееш. Сигурна съм!

Niekos

Офф Сланини в Мускул неможеш да направиш.
1Во - Изгаряш Мазнината
2ро Почваш да правиш маса
Първото нещо което трябва да си псотавиш е цел колко килограма  си колко килограма искаш да бъдеш.Обиконвено се правят 3 месечни цикли за чистене (изгаряне на мазнините) ако си доста мазен и мислиш че искаш да свалиш още може да правиш.Нужно е да  почнеш правилен хранителен режим  които  да има калориен дефицит (ограниечение).Трябва да почнеш да правиш кардио тренировки секи ден или шест дни  в седмицата  или 2 пати през деня зависи от генетиката ти   трябва сам да разбереш кое ще е най добре за теб.Целта ти  трябва да е максимум  -  1кг свалено на седмица   защото ще сваляш мазно не   мускули  или нормално тегло.Трябва да пиеш много вода също да правиш и  тренировки за маса.
Пий много вода храни се правилно   5-6 пати на ден  през 3 часа за да засилиш метаболизма (Обмяната на  веществата   в клетката) спи по 8 4аса  може и повече но е най добре така за да можеш да намериш време да вместиш тези   яденета и  ставай рано 6-7ч.Най добрия вариант е  сутрин на гладно   1 час въртене на колело  високо интензивно не като некоя бабка  после   след 3тото или 4то   ядене отиваш  45мин-1 4ас тренировка за маса и така .Трудно е  но не сичко  е лесно в този живот.
Трябва сам да си направиш хранителен  режим и програма за   Мускулните групи.
Моя съвет е да не   направиш режим с по малко от 1800 калорий на ден защото през  многото години нашето тяло е еволоюирало и  естествено има защитни механизми когато човек  почне да гладува (Което в днешно време секи прави) се вклюва защитата (осещането за глад)Което намаля метаболизма ти  което всъщност намаля  Изгарянето на мазнини и  организмати почва да се   самоизяжда може да почне даже да яде от мускула ти колкото и странно да ти се струва.
Най добрата пропорция е 40% протеин  30%  Въглехидрати   20% Мазнини от     целия  ти калоритен режив примерно ако ядеш 2000 калорий на ден   40% от 2000 калории -800 калорий трябва да ти е протеин същата формула за   другите.Никога не яж  въглехидрати по отделно.Относно водата  пий много  колкото можеш повече  90% от   кръвта е вода   70% от мускула е вода 20% от костите са вода   водата учства в процеси    така че е изклиючително важна.
http://muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=170&Itemid=103 Ето ти една листа с продуктите и съдуржанието на  мазнини  въглехидрати  и  протеин в тях. Оставям те да си направиш Хранителен режим.
Айде успех и  никога не пропускай дневно ядене  ! За сладко и  всякви боклуци дето се продават по магазните забрави ! :)

Coco


danni_23

zapo4ni proceduri s New Life ili Vela Smooth

danidebelani

каквато и да е диета...е стрес за организма..''ако се направи за кратко време...///в продължение на една или две години...се подлага тялото на фитнес упражнения с максимално натоварване и готово:)

simita

Всичко е въпрос на метаболизъм, правилно хранене и фитнес с натоварване на точно определени групи мускули.За фитнес препоръчвам новите фитвайб уреди.С тях може да се активират точно определени мускули без много усилия, използвайки вибрационна платформа на фитвайб.

ladyinstyle

#8
28 ноември , 2010, 15:22:21 Last Edit: 12 август , 2011, 13:50:17 by krassyo
много полезни съвети, благодаря :)

avrora

#9
19 декември , 2010, 03:32:24 Last Edit: 12 август , 2011, 13:49:59 by krassyo
Аз лично бих казала спорт - по-добро от това няма просто! Успех!


naydenantonov80

Няма как мазнинте да станат мускули. Както Niekos е писал ти трябват специален тренировъчен режим и специален хранителен режим за да свалищ първо мазнините и после да правиш мускули.

Go Up