Дискова херния. Дископатия. Болки в гърба, кръста и шията | Дископатия?

Напиши отговор
  • RE: Дископатия?
    от Кривошеев Евгений | 01.01.2020 19:34

    Ако се страхувате от операция испратете на телефон на Whapp свое фото, аз правя диагностика и чета молитва, след 7 дни хернии ги няма. Тел+79184457014 Евгений
  • RE: Дископатия?
    от elena | 14.08.2019 17:59

    Здравейте , преди година и половина до като си чистех къщата се схванах така ,че не можех да стана от кревата, не може да отида до тоалетната. Болките бяха непоносими. Едвам направих ямр и ми откриха двойна дискова херния. То не бяха диклофенак, то не бяха инжекции, чакръкчии, манулнии терапии, то не бяха пиявици, то не бе Павел Баня. Дадох страшно много пари, време и нерви и ефекта беше ,че куцах и изпитвах тъпа болка в кръста. Това продължи близо 8 месеца, до като след поредното ровене в интернет не открих билкова тинктура Ставиксин. Бях изпила цялата аптека, така че не се замислих и си взех капки Ставиксин. Още на 15 ден от приема усетих ,че болките вече НЯМАШЕ! Като с магическа пръчка бяпа изчезнали. Продължих приема и след 4тия месец аз вече бях забравила ,че някога съм имала дискова херния. Ставиксина го пи близо 8 месеца и до ден днешен си взимам профилактично през месец, но проблем нямам. Ходя на фитнес, на йога и от човек обездвижен на креват , аз отново станах здрава!
  • Re: Дископатия?
    от joro | 14.04.2012 22:17

    АНАТОМИЧЕН КОРЕКТОР за стол и автомобил терапия за вашия гръб и кръст - удобство при продължително седене [url]Link При болки в кръста и гърба, дископатии, дискови хернии, гръбначни изкривявания, неправилно седене. Поставя гръбначният стълб в анатомично положение и освобождава напрежението от продължително седене и шофиране. Възможност за лесно поставяне на автомобилна седалка, офис и обикновен стол. Рефлексотерапевт Жоро Йоргов Анатомичният коректор е чудесен избор за вашето здраве и стойка. Той е лек, удобен и лесно преносим. Поставянето на всякакъв стол е просто и лесно. Анатомичният коректор задържа гръбначния стълб в положение, което освобождава натоварването в прешлените и дискалните пространства, чрез правилно разпределение на тежеста на тялото. Благодарение на коректора продължителното седене на работното място или пред компютъра не създава умора. В автомобил или автобус, особено при продължително пътуване, осигурява комфорт и удобство – кръстът не се изпотява и изчезва усещането за напрежение от продължителното седене и вибрациите. Анатомичният коректор се препоръчва за хора с проблеми в кръста, неправилна стойка при седене и изпотяване на гърба. Той е чудесно средство за профилактика на гръбначния стълб. При наличието на заболяване той подпомага терапевтичните мерки и усилва ефекта на лечението. Анатомичният коректор е важно приспособление за вашите деца, седящи неправилно и изгърбено на стол. Той задържа правилната стойка с изправен гръб - основна причина за гръбначните изкривявания. В моята практика на рефлексотерапевт често препоръчваме на пациентите анатомичния коректор. До 70 % от случаите на костно ставни заболявания са свързани с неправилното телодържане при седене. А работата и ежедневието все повече ни поставят седящи.
  • Re: Дископатия?
    от | 15.12.2011 13:16

    здравейте, искам ми се да споделя и моя проблем, който се появи преди 2 дни. Аз съм на 22 години и по принцип никога не съм страдала от болки в кръста или поне да ония ден. Във вторник сутринта тръгвам да ставам за упражнение и ме сряза една ужасна болка малко над кръста чак се разплаках от болка. След това като тръгнах към университета болата продължаваше и когато стъпвах с десния крак като някакъв импулс продължаваше чак до главния център на болката. до обяд беше вече намаляла. същата вечер един колега чъкръчия ми направи малък масаж уж да помогне. но на другия ден болката се премести в кръста със същата силна болка, но вече не само с импулс на десния крак а със слабост на двата крака имах чувството че треперят. днес болката е полека но пак я имам слабостта в краката. предполагам че до 1-2 дена ще мине всичко. та въпроса ми е дали е възможно да е дископатия, дали след като мине болката да хода на лекар и дали да продължавам да играя по време на физическото в университета. благодаря предварително за отделеното време. П.П. аз уча в Стара Загора и др седмица ще ни дават заверки ине мога да се прибера в София за да отида сега на лекар и за това питам тук.

Напиши отговор